13. juli 2016 ble de digitale reiseguidene Bædi & Børdi lansert på Lofotr Vikingmuseum på Borg i Lofoten. Her kan barn (og barnslige voksne) blir guidet rundt av Bædi & Børdi som dukker opp i et nettbrett en kan låne av museet. Ved hjelp av iBeacon-brikker som er plassert rundt omkring i utstillingene aktiveres de animerte figurene i nettbrettet og forteller barna på en morsom og rar måte hva det er de ser og hva de kan få oppleve på museet.  

 

Vi er utrolig glade for at Lofotr Vikingmuseum sa ja til å være pilotmuseum for Bædi & Børdi. De er et populært og godt besøkt museum som i reiselivskretser har et svært godt rykte. De har tidligere vært på offensiven når det gjelder nye måter å formidle vikinghistorie på. Vi håper og tror at Bædi & Børdi kan skape ytterligere interesse for museet med sin morsomme og barnevennlige måte å fortelle historier på, sier Linda Skipnes Strand i Baahdy & Birdy AS.   

 

I løpet av 2017 vil Bædi & Børdi appen gjøres ferdig, hvor også flere museer og turistattraksjoner er med. Appen vil være gratis å laste ned. Her kan barna både planlegge ferien sin og finne ut hvor de vil reise sammen med Bædi & Børdi. Når de er på ferie kan de bli guidet rundt på de ulike museene og attraksjonene av de animerte figurene. I denne appen vil det også være et spill med Bædi & Børdi hvor barna skal hjelpe figurene å reise til månen, men møter hindringer som skumle måser, tordenvær, pinnsvin i fallskjerm, ørner og andre rare skapninger. På den måten kan barna leke seg med Bædi & Børdi også på reisen mellom de ulike attraksjonene og gjøre kjøreturen, togturen, båtturen eller flyturen enda morsommere.   

Kontakt / Contact:

Linda Skipnes Strand (Daglig leder / General manager)

+ 47 951 12 224

linda@baahdybirdy.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon