Norge har de siste årene blitt et stadig mer populært ferieland, både for nordmenn og tilreisende. Her er flere spennende og fine attraksjoner som gjør at folk har lyst til å legge ferien sin hit; en finner vakker og urørt natur, en interessant historie med blant annet vikinger, nordlys, urbefolkning, sagn og eventyr, flotte museer og mye mer.

 

Imidlertid opplever reiselivet i Norge, i likhet med så mange andre land, utfordringen med at voksne og barn gjerne ønsker å gjøre forskjellige ting når de er på ferie. Når voksne vil gå på museum, oppleve naturen og lære noe nytt, vil barn aller helst leke og være aktive. Løsningen for barnefamilier blir derfor gjerne å oppsøke steder med badeland, lekeland, strandliv og lignende, heller enn å oppleve kultur og natur.

 

Derfor har vi lansert "Bædi og Børdi – barnas resieguider i Norge". Duoen vil gjøre attraksjoner som natur, museer, historiske steder og lignende like interessante for barn som for voksne. Figurene snakker barnas språk og formidler attraksjonenes budskapet på en måte som barna både liker, forstår og ler av. Med Bædi & Børdi blir Norge alle barns favoritt-ferieland!

Kontakt / Contact:

Linda Skipnes Strand (Daglig leder / General manager)

+ 47 951 12 224

linda@baahdybirdy.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon