BARNAS REISEGUIDER I NORGE - EN REISE-APP

Bædi & Børdi hjelper barn og barnefamilier med å planlegge ferien. Dette gjør de ved å presentere landets forskjellige attraksjoner og reisemål på barnas språk - både i appen og på de faktiske stedene man reiser til!

For på Lofotr Vikingmuseum, Luftfartsmuseet i Bodø eller i Sjøgata i Mosjøen - samt et voksende antall steder i Norge - så står Bædi & Børdi klare til å gi barn og barnefamilier en historisk, lærerik - og ikke minst rar og morsom guiding. Små aktiveringsbrikker (iBeacon) er plassert rundt omkring på stedene som er med i appen, og disse vil trigge korte sekvenser med Bædi & Børdi på lesebrettet/mobilen, hvorpå de så forklarer og forteller litt om hva en ser og kan gjøre på dette stedet. På denne måten vil alt fra kulturminner, attraksjoner og museer bli både morsomt og lærerikt for store og små.

 

Appen lastes ned gratis fra App Store og Google Play

Per 15. juni 2018 kan appen brukes på følgende steder:

Lofotr Vikingmuseum på Borg i Lofoten

Norsk Luftfartsmuseum i Bodø

Kjerringøy Handelssted i Bodø

Sjøgata i Mosjøen, Vefsn Museum

Petter Dass-museet på Alstahaug

Havblikk på Nesna

Nordland Nasjonalparksenter og Adde Zetterquist kunstgalleri i Saltdal

Eksempel på guiding - her ved Norsk Luftfartsmuseums utstilling om Roald Amundsen (norsk og engelsk)

FIS-DEG-TIL-MÅNEN-SPILLET

Spillet ligger inkludert i appen, og det er selvfølgelig også helt gratis! Perfekt underholdning på (gjerne litt kjedelige) reiseetapper med bil, fly eller hva det måtte være. 

 

I spillet blir man med Bædi & Børdi på fise-reise til månen, hvor en møter utfordringer og hindringer underveis. Måker, lyn, ørner - og selvfølgelig pinnsvin i fallskjerm! Kommer du deg til månen? Og i så fall, hvor fort?

FILMER OG MOROSAKER

Kortfilmen "Bædi & Børdi - Flaskepost fra verdensrommet" gikk sin seiersgang på norske filmfestivaler i 2017. Nå står utlandet for tur. Og hvem vet, kanskje kommer serien etter hvert? Ellers kan du kjøpe fiseputer, fargeleggingshefter, fargeblyanter og ballonger her!

Kontakt / Contact:

Linda Skipnes Strand (Daglig leder / General manager)

+ 47 951 12 224

linda@baahdybirdy.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon