BÆDI & BØRDI

 

Bædi er ei geit som er veldig glad i fiskeboller. Men havets boller gir ham luft i magen. Mye luft. 

Faktisk så mye at han blir en luftballong. Dette er egentlig ganske praktisk for hans trofaste reisefølge, Børdi, som er en fugl som ikke kan fly. Så når den reiseglade duoen har ruta klar, så fise-flyr de seg ut på spennende turer rundt om i hele landet.


​Med «Bædi-ballongen» kommer de seg overalt, og kan i så måte følge og guide barna over land, strand og fjell. Dette gjør de i en barnevennlig, visuell stil - samt ikke minst med sin særegne dialog og humor. Bædi & Børdi ser alltid det gøyale og interessante i nye steder, og har som formål å være barnas inspirerende og engasjerende turkamerater og reiseguider.

Baahdy & Birdy AS består av tre gründere fra Mosjøen:


Linda Skipnes Strand (daglid leder), er utdannet medieviter fra Universitetet i Bergen, og har jobbet som daglig leder ved Bergen Jazzforum, daglig leder ved Nasjonal Jazzscene i Oslo, markedssjef ved Nordland Musikkfestuke og er nå prosjektleder i Nordnorsk Jazzsenter og Rytmisk Kompetansenettverk i Nord. I Bergen startet hun opp og drev Norges eneste jazzfestival for barn, Bajazzfestivalen, og har generelt jobbet mye med ulike prosjekter for barn og unge. Som markedssjef i Nordland Musikkfestuke jobbet hun mye med reiseliv og ble engasjert i ulike prosjekter innenfor dette feltet.  

linda@baahdybirdy.com


Helen Amundsen Halten (visuell stil) har en Bachelor i Visuelle kunstfag og design fra Høgskolen i Telemark og Universitetet i Uppsala. Hun jobber til daglig som lærer i formgiving på Thora Storm videregående skole i Trondheim. Hun er kreativ og variert i uttrykket, og jobber både med søm av klær, akrylmaling og tegning i tillegg til collage/cutouts i tapet.
helen@baahdybirdy.com

 

Aleksander L. Nordaas (manus/tekst/regi) er manusforfatter, filmregissør og barnebokforfatter. Aleksander står blant annet bak spillefilmen "Thale" og netttserien "Made in Mosjøen", samt NRK-barnefilmene "Mister Mjukis", "Soppmonstert" og "Rallskanken". Aleksander har gitt ut to barnebøker, "Rallskanken" og "Mister Mjukis", samt også produsert appene "Kind of Fishy" og "Mister Mjukis",
Nettside   --  aleksander@baahdybirdy.com

Kontakt / Contact:

Linda Skipnes Strand (Daglig leder / General manager)

+ 47 951 12 224

linda@baahdybirdy.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon