BÆDI & BØRDI - BARNAS REISEGUIDER I NORGE - EN REISE-APP

 

Bædi & Børdi guider barn og barnefamilier rundt om i Norge.. Dette gjør de ved å presentere landets forskjellige attraksjoner, museer og reisemål på barnas språk - både i appen, og ikke minst på de faktiske stedene man reiser til!

For på Lofotr Vikingmuseum, Luftfartsmuseet i Bodø eller i Sjøgata i Mosjøen - samt et voksende antall steder i Norge - så står Bædi & Børdi klare til å gi barn og barnefamilier artige og lærerike guidinger. Små aktiveringsbrikker er plassert rundt omkring på stedene, og disse vil trigge korte filmer med Bædi & Børdi på lesebrettet/mobilen. Her forklarer og forteller duoen litt om hva en kan se og gjøre akkurat her, slik at barna trigges til å ønske å utforske og lære mer - enten det gjelder et objekt, en utstilling eller hele stedet.

Hovedmålet til Bædi & Børdi er ikke bare at barna skal ønske å besøke museer og attraksjoner framfor badeland. men det er i tillegg å gjøre innholdet så forståelig og spennende at de får lyst til å videreformidle det de har lært til foreldrene - altså at barna selv inntar rollen som familieguider. Dette vil inspirere barnefamilien til å utforske stedet mer - sammen :)

Appen lastes ned gratis fra App Store og Google Play

Eksempel på guiding - her ved Norsk Luftfartsmuseums utstilling om Roald Amundsen (norsk og engelsk)

FIS-DEG-TIL-MÅNEN-SPILLET

 

Spillet ligger inkludert i appen, og det er selvfølgelig også helt gratis! Perfekt underholdning på (gjerne litt kjedelige) reiseetapper med bil, fly eller hva det måtte være. 

 

I spillet blir man med Bædi & Børdi på fise-reise til månen, hvor en møter utfordringer og hindringer underveis. Måker, lyn, ørner - og selvfølgelig pinnsvin i fallskjerm! Kommer du deg til månen? Og i så fall, hvor fort?

FILM OG MOROSAKER

Kortfilmen "Bædi & Børdi - Flaskepost fra verdensrommet" gikk sin seiersgang på norske filmfestivaler i 2017, og ligger nå tilgjengelig for gratis visning her!  Ellers kan du kjøpe fiseputer, fargeleggingshefter, fargeblyanter og ballonger her!

Fra lanseringen hos Norsk Luftfartsmuseum i Bodø, 2017

Vil dere at Norges smarteste, rareste og eneste reiseguider for barn skal guide barn og barnefamilier til og hos dere? 

 

Det er i så fall svært enkelt! Vi trenger kun noen stikkord på hva dere ønsker å formidle, og så gjør vi resten - alt fra manus til stemmer til animasjon. Og så lenge man har noe lærerikt å formidle til barn, så er ingen attraksjon for stor eller liten!

 

For priser og mer informasjon, ta kontakt med daglig leder Linda Skipnes Strand på:


Tlf: +47 95112224

E-post: linda@baahdybirdy.com

Bædi er ei geit som er veldig glad i fiskeboller. Men havets boller gir ham luft i magen. Mye luft. Faktisk så mye at han blir en luftballong. Dette er egentlig ganske praktisk for hans trofaste reisefølge, Børdi, som er en fugl som ikke kan fly. Så når den reiseglade duoen har ruta klar, så fise-flyr de seg ut på spennende turer rundt om i hele landet.


​Med «Bædi-ballongen» kommer de seg overalt, og kan i så måte følge og guide barna over land, strand og fjell. Dette gjør de i en barnevennlig, visuell stil - samt ikke minst med sin særegne dialog og humor. Bædi & Børdi ser alltid det gøyale og interessante i nye steder, og har som formål å være barnas inspirerende og engasjerende turkamerater og reiseguider.

Menneskene i Baahdy & Birdy AS består av tre gründere fra Mosjøen:


Linda Skipnes Strand (daglid leder), er utdannet medieviter fra Universitetet i Bergen, og har jobbet som daglig leder ved Bergen Jazzforum, daglig leder ved Nasjonal Jazzscene i Oslo, markedssjef ved Nordland Musikkfestuke og er nå prosjektleder i Nordnorsk Jazzsenter og Rytmisk Kompetansenettverk i Nord. I Bergen startet hun opp og drev Norges eneste jazzfestival for barn, Bajazzfestivalen, og har generelt jobbet mye med ulike prosjekter for barn og unge. Som markedssjef i Nordland Musikkfestuke jobbet hun mye med reiseliv og ble engasjert i ulike prosjekter innenfor dette feltet.  

linda@baahdybirdy.com - Tlf: + 47 951 12 224


Helen Amundsen Halten (visuell stil) har en Bachelor i Visuelle kunstfag og design fra Høgskolen i Telemark og Universitetet i Uppsala. Hun jobber til daglig som lærer i formgiving på Thora Storm videregående skole i Trondheim. Hun er kreativ og variert i uttrykket, og jobber både med søm av klær, akrylmaling og tegning i tillegg til collage/cutouts i tapet.
helen@baahdybirdy.com

 

Aleksander L. Nordaas (manus/tekst/regi) er manusforfatter, filmregissør og barnebokforfatter. Aleksander står blant annet bak spillefilmen "Thale" og netttserien "Made in Mosjøen", samt NRK-barnefilmene "Mister Mjukis", "Soppmonstert" og "Rallskanken". Aleksander har gitt ut to barnebøker, "Rallskanken" og "Mister Mjukis", samt også produsert appene "Kind of Fishy" og "Mister Mjukis",
aleksander@baahdybirdy.com

Kontakt / Contact:

Linda Skipnes Strand (Daglig leder / General manager)

+ 47 951 12 224

linda@baahdybirdy.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon